Home » Mijn eerste tantra ervaring

Mijn eerste tantra ervaring

Gepubliceerd op 17 januari 2019 om 14:00

Op mijn 20ste had ik mijn eerste tantra ervaring. Deze heeft een hele diepe betekenis voor mij gehad en heeft mijn leven totaal veranderd. Ik voelde me als vrouw totaal gezien, zoveel verbinding en aandacht voor mijn vrouw zijn had ik nog nooit ervaren. Pas later kwam ik er achter dat dit een tantrische inwijding was geweest. Op mijn 20ste was ik al spiritueel actief, maar tantra was totaal nieuw voor mij. Ik had er wel eens van gehoord, maar er was ook een grote angst. Vooral angst om de controle los te laten of dat er dingen zouden gebeuren die ik niet wil. Maar het bleek juist het tegenovergestelde te zijn. Door tantra heb ik geleerd om mijn wensen te bespreken. Ook heb ik geleerd dat tantra geen doel heeft. Er hoeft niks en er is ruimte voor wat mag en kan ontstaan. Eigenlijk werdt intimiteit een spirituele belevenis. Waarin je het goddelijke in jezelf en in de ander ziet.

Nu 27 jaar later wil ik graag vrouwen laten ervaren hoe mooi het tantra pad kan zijn. Dat wil niet zeggen dat tantra alleen love, paece and happiness is. Je wordt je meer bewust van jezelf en gaat je lijf meer accepteren. En je gaat ervaren hoe mooi je lichaam is. Ook al ben je dik of juist erg dun. Je komt er achter dat alles energie is en dat deze wil bewegen en stromen. Op het moment als jij kwetsbaar durft te zijn en je totaal durft overgegeven gaat je hart open. En kan kan je liefde ontvangen.

Want tantra is liefde door er bewust te zijn.

Wil jij dit ook ervaren? Kom dan naar het Tantra Single Event op zaterdag 26 januari 2019. Kijk voor meer informatie op www.tantra4you.eu


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.